Головна » ТІМ-ТБ » Три нові депутати та 14 питань порядку денного

Три нові депутати та 14 питань порядку денного


Хвилиною мовчання у пам’ять про полеглих у російсько-українській війні воїнів ЗСУ та традиційним заспівом першого куплету гімну України розпочалася 54 позачергова сесія Прилуцької міської ради. З 21 депутата у сесійній залі семеро з числа опозиції. Її лідер Артем Рожко називає причину.

Перша причина – міський голова Ольга Попенко пішла назустріч опозиції. Друга причина – новий склад фракції, депутаток Валентину Трохименко і Наталію Берьозко змінили Світлана Пашук та Владислав Кіча.


Заміну провели перед початком розгляду порядку денного. Після депутатської присяги Світлані Пашук та Владиславу Кічі вручили депутатські значки. Це третя депутатська каденція Владислава Кічі. Нині Владислав Кіча командир стрілецької роти 164 батальйону територіальної оборони, каже, коли заповнював депутатську анкету думав, яку вказати адресу у графі «Прийом громадян», адже зараз його підрозділ виконує бойові завдання на Донбасі в районі Серебрянського лісу.

Третім новим депутатом від «Батьківщини» став Олександр Нечай. Він замінив Руслана Ніязова.

Вже у новому складі депутати міськради за півгодини прийняли всі 14 питань порядку денного. Серед основного – нинішню гімназію №5 визначили осередком викладання навчального предмету «Захист України»; у приміщенні садочку №2 спланували відкрити майбутній центр для ветеранів. Додали на виконання чотирьох міських програм у межах 2 млн грн. 1,5 млн передбачили на заробітну плату працівникам освіти, ще понад мільйон – на посилення їх матеріальної бази, 1,8 млн грн на проекти укриттів для школи №2 та ліцею №7.

Телеканал ТІМ.

Поширити