Головна » ТІМ-ТБ » На Дні поля між дронами, тракторами та комбайнами розташувався «Соколиний хутір»!

На Дні поля між дронами, тракторами та комбайнами розташувався «Соколиний хутір»!


На Дні поля від Inter-AGROLab між дронами, тракторами та комбайнами розташувався «Соколиний хутір»! Тут його засновник – нащадок славного козацького роду Микола Череп чаклував над українським кулішем, дивував кінним шоу та карбував монети-обереги, приказуючи «Хочеш щастя – іди накуй!».

Запрошені гості з агротуристичної садиби «Соколиний хутір», що у селі Петрушівка на Ічнянщині, стали справжньою родзинкою Дня поля. На особливу увагу заслуговує експозиція «сундук трьох археологічних культур Чернігівщини», яка підкреслює тісний зв’язок наших предків із землею та їх повсякденну працю. Сюди увійшли артефакти віднайдені під час розкопок на Ічнянщині. Всі речі, представлені в сундуку трьох археологічних культур мають важливе археологічне значення.


Микола Череп є ще й талановитим фотохудожником, тож на Дні поля презентував свої колоритні роботи на аграрну тематику.

А це унікальна робота на ймення «Диво», нею мали нагоду милуватися навіть на виставці у Вашингтоні.

Козак з фотоапаратом Микола Череп ще й знатний кухар. Бо ж раз скуштувавши його козацький куліш на інші вже й не глянеш.

На Дні поля була представлена лише невелика частина колориту «Соколиного хутора». Для всіх любителів зеленого та етнічного туризму двері агротуристичного комплексу завжди широко відкриті для гостей.

Телеканал ТІМ.

Поширити