Головна » Новини » Новини Прилук » Пройшов конкурс на посаду директора Прилуцького ліцею №9

Пройшов конкурс на посаду директора Прилуцького ліцею №9

20 вересня пройшов фінальний етап конкурсного відбору на посаду директора Прилуцького ліцею №9, працювала відповідна комісія. Це депутати міської ради, педагоги, представники управління освіти міської ради, центру розвитку педагогічних працівників. Голова комісії – заступниця міського голови Тетяна Пахомова.

На вакантну посаду претендували одразу 3 педагоги. Наталія Симоненко, яка з 2007 року очолює цей учбовий заклад, всі 40 років педстажу вчителька здобула саме у цьому ліцеї.

Участь у конкурсі взяли і два молодих спеціалісти. Це Наталія Кисіль, котра працює в освіті 8 років. Серед претендентів є чоловік, Віктор Кошмар також має 8 років стажу. Останні два займав посаду заступника директора у прилуцькій гімназії №2.

У присутності кандидатів та членів комісії відкрили конверти з варіантами тестових завдань та ситуаційними задачами. Запитання підготували спеціалісти управління освіти, білети сформовані у довільному порядку. Після жеребкування конкурсанти пройшли тестування на знання законів України та розв’язали ситуаційні задачі. Членам комісії представили і стратегії розвитку закладів освіти, кандидати провели свод-аналіз ліцею №9, оцінили сильні та слабкі сторони, запропонували проекти, щоби покращити освітній процес.

Після кожного етапу члени комісії виставляли бали, перевірили і тестові завдання. Конкурсант з найбільшим значенням і здобув перемогу. Це Симоненко Наталія Петрівна, яка отримала 46 балів.

Нагадаємо, попередньо відбувся конкурс на посаду директорів у гімназію №13 та ліцею №7.

ТК Прилуки.

Поширити