Головна » ТІМ-ТБ » Чорнобривців насіяла лікарка-фітотерапевтка з Варви Алла Борщ аби лікувати та зцілювати людей

Чорнобривців насіяла лікарка-фітотерапевтка з Варви Алла Борщ аби лікувати та зцілювати людей


Чорнобривців насіяла лікарка-фітотерапевтка з Варви Алла Борщ аби лікувати та зцілювати людей за допомогою власних авторських препаратів.

Лікарка-фітотерапевтка з Варви Алла Борщ вже багато років лікує людей за допомогою власних авторських препаратів. Їх готує на основі цілющих трав, які сама ж і вирощує. Серед них і запашні українські чорнобривці, які цього року вродили нівроку.

Чорнобривці дуже широко використовуються в народній медицині, резюмує терапевтка. То в чому ж саме їх користь і які саме недуги ними можна лікувати, цікавимося у фітотерапевтки. Бо ж до цього ці квіти асоціювалися лише з окрасою українського двору.

У різноманітті флори чорнобривці вирізняються завдяки своїм відтінкам – від золотисто-жовтого до вогняно-оранжевого. Ця квітуча краса – не лише свято кольору і насолода для очей, а ще й чудові ліки при порушеннях зору.


Ловіть рецепт настоянки із чорнобривців для лікування захворювань зору.

Навіть чай із чорнобривців має багато цінних для здоров’я властивостей. Він заспокоює нервову систему, підтримує фізіологічний рівень глюкози в крові, має гастропротекторну дію та значно покращує імунітет.

Препарати, які власноруч виготовляє пані Алла є цілком безпечними та підходять для тривалого використання.

Схильність до алергічних реакцій в організмі теж напряму пов’язана із захворюванням печінки, пояснює фітотерапевтка.

Про всі цілющі властивості чорнобривців довідалися – то ж гайда оздоровлюватися. І для цього не обов’язково засадити 10 сотих городу квітами. Фітотерапевтка Алла Борщ вже про все подбала – у неї величезний вибір цілющих зборів та настоянок від різних недуг. Бо ж головне – то здоров’я.

Телеканал ТІМ.

Поширити