Головна » ТІМ-ТБ » Викинутих на кладовищі ще сліпих кошенят допомагають виходжувати у ветклініці InnoVet у Прилуках

Викинутих на кладовищі ще сліпих кошенят допомагають виходжувати у ветклініці InnoVet у Прилуках


Ветлікарка Катя вигодовує зі шприца ще сліпих викинутих напризволяще кошенят. І резюмує, що апетит у малят покращився і загроза життю минула. Найскладнішими і критичними були перші дві доби виходжування.

Немає звіра страшнішого за людину, кажуть зооволонтери. Нелюд навіть не поклав котомалят до коробки, не спробував їх лишити у людному місці, аби дати хоча б мізерний шанс на життя. Натомість викинув у кущі на старому кладовищі, ніби якийсь непотріб, прирікаючи на мученицьку смерть.

Аби такі ситуації не повторювалися, тварин потрібно стерилізувати, наголошує ветлікарка.


Ця ласкава дівчинка теж народилася в сорочці, бо їй дивом врятували життя. Песика збила машина. Після чого добрі прилучани ще й вирішили її добити палками аби не мучилася. Та все ж таки хтось второпний доставив поранену тваринку до ветклініки, де їй буквально врятували життя.

А це ще один безпритульний пацієнт ветклініки InnoVet. Одін має велику відкриту рану та потребує постійного догляду та лікування. Його рятівниця пані Алла не відходить від пухнастика.

Усім цим малюкам у якійсь мірі пощастило, кожен тепер має свій другий день народження та своїх фей рятівниць. Та головний їх ангел-охоронець – це Катя, яка жертвуючи вільним часом і коштами виходжує важких тваринок. Бо інакше вже не може.

І Якщо ви вже побачили цей щемний сюжет з криком про допомогу, не просто витріть скупу сльозу, а будь ласочка, допоможіть з прилаштуванням, не будьте байдужими.

Телеканал ТІМ.

Поширити