Головна » ТІМ-ТБ » Якісний відпочинок – це про дитячий табір на базі Прилуцького центру розвитку «Дошкільнята Плюс»!

Якісний відпочинок – це про дитячий табір на базі Прилуцького центру розвитку «Дошкільнята Плюс»!


Ось воно справжнє щасливе дитинство! Так цікаво та весело розважається малеча у сучасному таборі, який відкрився на базі центру розвитку «Дошкільнята плюс».

Зараз дітям як ніколи потрібен якісний відпочинок та перезавантаження. У цьому таборі малеча проводить літні канікули з користю та щодня отримує не лише незабутні емоції, а й розвиток, розповідає креативна засновниця дитячого табору при центру розвитку «Дошкільнята плюс» Юлія Лазарєва.

До облаштування дитячого простору організатори підійшли з любов’ю та творчістю. Так до створення літнього майданчика долучився весь сімейний підряд, ділиться Юлія.


Та найбільше юні відпочивальники літнього табору полюбляють різноманітні подорожі та екскурсії.

Паралельно з літнім табором у центрі розвитку безперервно проходять заняття, тож дітки можуть легко поєднувати гру та розваги з навчанням.

Після змістовної прогулянки малеча залюбки освоює цікаву техніку малювання під назвою кляксографія. Загалом, малеча у захваті від такого змістовного дозвілля та захоплюючого відпочинку.

У цьому дитячому таборі ваші дітлахи точно перезавантажаться на усі 100, отримають заряд бадьорості і позитиву, знайдуть нових друзів та з користю проведуть час, запевняють організатори. Бо ж організатори в нього вклали всю душу.

Тож не гайте часу та хутко записуйте малечу у цей диво табір, бо ж кількість місць обмежена.

Телеканал ТІМ.

Поширити