Головна » ТІМ-ТБ » 24 жовтня прилуцька громада прощалася з полеглим військовослужбовцем Олександром Гартуном

24 жовтня прилуцька громада прощалася з полеглим військовослужбовцем Олександром Гартуном


Прощання із захисниками – величезний біль для всієї країни: 24 жовтня прилуцька громада прощалася з полеглим військовослужбовцем Олександром Гартуном.

Чи не щодня Україна прощається з полеглими героями. Бо сьогодні така вона – надто висока ціна перемоги, свободи та незалежності.

Українські солдати, наші герої та янголи-охоронці, продовжують мужньо захищати рідну землю від російських окупантів. Щодня вони ризикують своїм життям, щоб урятувати наші. Прощання з кожним із них – це величезний біль всієї країни. А сьогодні 24 жовтня скорботний день і для Прилуцької громади. Провести захисника України Олександра Гартуна в останню дорогу прийшла вся Прилуцька громада, бо ж сьогодні не буває чужих синів та дочок – усі вони діти України, які борються за її свободу.


Олександр Гартун народився 11 квітня 1973 року в Ніжині. Там закінчив 9-ту школу та Гоголівський інститут. Згодом працював на Прилуччині вчителем Яблунівської школи, а потім обіймав посаду директора Дубовогаївської школи.

Олександр завжди був із загостреним почуттям справедливості. А ще дуже відповідальним та залюбленим у життя, на яке будував великі плани. Та клята війна внесла свої корективи не питаючи. 18 жовтня солдат Олександр Гартун з позивним «Лом» виконував бойове завдання на Донеччині, при заході на вогневу позицію отримав численні поранення, не сумісні з життям. У глибокому смутку побратими Олександра з в/ч А4347.

Не стримують сліз розпачу та горя і рідні полеглого бійця – дружина Любов, син Денис та вся Прилуцька громада.

На знак величезної поваги люди на колінах зустрічають та проводжають жалобні кортежі, з думками лише про одне: «Ми обов’язково переможемо, за вас та за всіх, хто віддав своє життя за Україну».

Телеканал ТІМ.

Поширити