Головна » Новини » Новини Прилук » Посилено матеріально-технічну базу Прилуцької ДЮСШ

Посилено матеріально-технічну базу Прилуцької ДЮСШ


Новий багатофункціональний трактор-газонокосарка вже працює на футбольному полі Прилуцької ДЮСШ. Таке оновлення дозволить якісніше доглядати за майданчиком, кажуть у закладі позашкільної освіти.

Ігрове футбольне поле ДЮСШ одне з найкращих в області, говорить директор установи Віктор Харченко. Прилуки приймають команди з усієї України і завжди представляють наше місто на високому рівні.


Міська рада систематично зміцнює матеріально-технічну базу закладу. Цього року відремонтували навчально-тренувальне футбольне поле зі штучним покриттям. Наразі триває ремонт спортивного ядра навколо стадіону, оновлення допоможе більш якісно готувати майбутніх чемпіонів з легкої атлетики. До слова, цього року команда легкоатлетів 2011-2012 років народження стала найкращою серед колективів з усієї України.

Прилуки мають чемпіонів у різних дисциплінах і сьогодні на базі спортивної школи тренується майже 800 дітей. У міській раді розуміють, що результати спортсменів залежать не лише від майстерності тренерів і бажання дітей здобувати перемоги, а й від можливості тренуватися у найкращих умовах.

ТК Прилуки.

Поширити