Головна » ТІМ-ТБ » У Линовиці відкрили Меморіал та Алею загиблим Героям

У Линовиці відкрили Меморіал та Алею загиблим Героям


З величезним кошиком синьо-жовтих квітів в колір українського прапора стоїть згорьований ще зовсім молодий батько. Сьогодні в Линовиці він прийшов на відкриття меморіалу пам’яті та алеї героїв, де серед портретів і його рідна кровинка.

Станіславу Шекуну назавжди залишиться 30. Він не встиг ані створити сім’ю, ані народити дітей. Лише встиг виконати свій святий обов’язок перед Батьківщиною, голосить бабуся.

Говорити про втрату важко, а ще важче рідним знімати прапори з банерів, з яких мов живі посміхаються їх сини, брати чи батьки, які віддали найдорожчу ціну за нашу свободу і незалежність – свої життя. Аби наше спокійне життя не змінилося.

Віктор Маслов, Сергій Воєводкін, Станіслав Шекун, Олександр Салов, Леонід Гибало, Михайло Поляк – 6 мужніх героїв, які повернулись до рідної громади на щиті. Відтепер їх імена увіковічнені на Алеї Героїв.


Єпископ Чернігівський і Ніжинський Антоній освятив меморіал та новостворену Алею Героїв.

Сьогодні за нашу майбутню перемогу ми платимо надто високу ціну – це життя наших захисників і захисниць. І сьогодні кожен з нас на своєму рівні має прикласти максимум зусиль для наближення перемоги. Щоб ця ціна, яка сьогодні платиться була якомога меншою, резюмує начальник Чернігівської ОВА В’ячеслав Чаус.

Народний депутат України Борис Приходько подякував усім героям, які сьогодні боронять нашу країну від російських окупантів.

Війна яка триває нині – це не жахливий сон, а страшний період нашої історії. І нажаль надто високу ціну ми сьогодні платимо за нашу перемогу. І допоки ми живі – житиме пам’ять про героїв. Вони з пам’ятних банерів щодня зустрічатимуть жителів громади.

Нажаль їх мрії і грандіозні плани на життя забрала клята війна. А наше завдання сьогодні вшановувати пам’ять полеглих і пам’ятати, якою надто високою ціною дається нам ця перемога.

Телеканал ТІМ.

Поширити