Головна » ТІМ-ТБ » У Богданівці відкрили меморіальну дошку загиблому військовослужбовцю ЗСУ Михайлу Поляку

У Богданівці відкрили меморіальну дошку загиблому військовослужбовцю ЗСУ Михайлу Поляку


У Богданівці на фасаді ліцею відкрили меморіальну дошку загиблому військовослужбовцю ЗСУ Михайлу Поляку. Військовослужбовець був гордістю громади, добрим, чуйним і завжди готовим прийти на допомогу. Він загинув смертю хоробрих, захищаючи нашу землю від російських окупантів. Його відвага і самопожертва назавжди залишиться в серцях українців, резюмує голова Линовицької тергромади.

Михайло Поляк свідомо став на захист країни ще в 2014-му році. А відтак в громаді його всі пам’ятають як хороброго патріота своєї країни. Адже він мужньо виконав свій обов’язок перед Батьківщиною захищаючи нас. Таким він був і залишиться навіки. Право відкрити меморіальну дошку надали дружині та синам загиблого героя.


В глибокому смутку вся велика родина загиблого героя Михайла Поляка. Дружина не стримує сліз і невпинно повторює, що її чоловік був і залишається гордістю та прикладом для підростаючих синів.

І в мирному житті і на війні всі завжди називали Михайла батьком. Всі до нього за порадою тягнулися. Батьком він був і для рідного брата Яни – Івана, з яким разом боронили рідне село на початку вторгнення. І хоча далі доля й розкидала по різних напрямках, але постійно були на зв’язку та підставляли один одному рідне плече.

За батька був Михайло і рідному племінникові В’ячеславу.

Про втрати завжди говорити важко і боляче, каже директорка ліцею, на стіні якого сьогодні з’явилася пам’ятна дошка, яка повсякчас нагадуватиме новому поколінню про ціну перемоги.

Телеканал ТІМ.

Поширити