Головна » ТІМ-ТБ » У Прилуках відбувся осінній «ТВІЙ дівич-вечір»

У Прилуках відбувся осінній «ТВІЙ дівич-вечір»


Сильних, незалежних, а ще амбіційних та цілеспрямованих прилучанок уже вкотре об’єднав осінній дівич-вечір, дуже цікавий проект від креативної прилучанки Тетяни Поддубної.

Дівич вечір – це для перезавантаження, нових корисних знайомств, спілкування та обміну досвідом, резюмує організаторка. Особливого шарму та вишуканої естетики дівич-вечору додає і незмінне місце проведення.

Цього вечора було багато осіннього вайбу, гарної поезії, жвавої руханки, трохи гвіздкотерапії. Не обійшлося і без донатів для ЗСУ.


Чи не кожна гостя дівич-вечору – яскрава, неординарна і цікава особистість. Тож, традиційно творчий захід стартує зі знайомства з бізнес-леді, представницями журналістики, медичної, б’юті-, фітнес- і страхової сфери та інших не менш цікавих професій. І поки одні про себе розповідають, інші занотовують контакти корисних знайомств для подальшої продуктивної співпраці.

Серед запрошених спікерок і Лілія Черненко, членкиня Національної спілки письменників України.

Цього вже по-справжньому осіннього вечора українки зігрівалися не лишень поезією Лілії Черненко, а й запальною руханкою від драйвової фітнес-тренерки Марини Заболотної.

Ну і на завершення дівич-вечора задля міцного сну дівчата спробували на собі духовну практику древніх аскетів, що зветься цвяхотерапією. Провідниця з цвяхостояння Катерина резюмує, що ця практика допомагає зміцнити організм та відчути приплив сил і енергії. Тому, як тут не спробувати?

Сказати, що цей вечір для дівчат був емоційно насиченим – то нічого не сказати. Кожна взяла для себе щось цікаве і нове, перезавантажилася та повернулася додому трохи іншою – більш впевненою у своїх силах та здатною звернути гори. Бо саме на те й покликаний проект – змінити дівчат зсередини, зробити їх більш стійкими і незламними та здатними долати будь які виклики сьогодення.

Телеканал ТІМ.

Поширити