Головна » ТІМ-ТБ » Тривожна кнопка для дітей – нову послугу організували в поліції охорони

Тривожна кнопка для дітей – нову послугу організували в поліції охорони


Нині багато дітей більшість часу проводять без нагляду дорослих. Мета нової послуги поліції охорони убезпечити малечу і допомогти батькам.

Тривожна кнопка допоможе за необхідності викликати поліцію охорони, а також дасть можливість відслідкувати, де перебуває дитина. Як працює тривожна кнопка перевіряла і наша знімальна група.

Також батьки мають можливість перевіряти місцеперебування дитини у додатку. Мама Романа ділиться, стала набагато спокійнішою. Адже коли цілий день на роботі, а син сам удома – серце постійно було не на місці. Тепер дитина знаходиться під захистом поліції охорони.


Розумна тривожна кнопка функціонує з системою GPS. Тож батьки мають змогу відслідковувати переміщення дітей на мапі у смартфоні. Вашій дитині варто лише натиснути кнопку і вже за лічені хвилини на місце прибуде наряд реагування поліції охорони.

Цілком імовірна життєва ситуація. Школяр помічає погляди незнайомого чоловіка, який невдовзі підходить до дитини і заводить розмову, пропонуючи підвезти на авто. Зреагувати правильно і швидко підлітку в такому випадку не просто. Та за наявності помічниці – кнопки, вже за лічені хвилини на допомогу приїде поліція охорони.

Вартість послуги тривожної кнопки до 100 грн на місяць. А переваг ціла низка.

Телеканал ТІМ.

Поширити