Головна » ТІМ-ТБ » Якість молочної продукції – екстра-клас

Якість молочної продукції – екстра-клас


Товариство «ТАС Агро Північ» славиться своїми високими стандартами утримання тварин та виготовленням молочної продукції якості екстра класу, яке реалізовують на молочні заводи.

А це чудовий результат, що свідчить про високий рівень професіоналізму. Проте на досягнутому зупинятися не збираються. В планах на наступний рік збільшити сукупні надої до 16 тонн за день.

Тут тварин утримують не лише в корівниках, а й на літньому майданчику, де для них створено всі належні умови, мов на курорті.


Особливу увагу тут приділяють заготівлі якісних кормів, яке стартує з квітня і триває аж до жовтня. Бо ж молоко в корови на язику, резюмують на фермі.

А ви знали, що корівкам теж роблять педикюр?! Ця процедура зветься розчистка ратиць. Її тваринам проводять двічі на рік. Обрізають копита, лікують та профілактують.

Молодняк в телятнику поділений на статево-вікові групи.

У той час, коли виробництво молока в Україні переживає кризу, а поголів’я ВРХ скорочується, в «ТАС Агро» досягають значних результатів у молочній галузі, усвідомлюючи соціальну значущість галузі та знаходячи резерви для нарощення ефективності виробництва.

Телеканал ТІМ.

Поширити