Головна » ТІМ-ТБ » Вчительку початкових класів школи №9 з Прилук учні обожнюють

Вчительку початкових класів школи №9 з Прилук учні обожнюють


Часи міняються – традиції залишаються: Вчительку початкових класів з Прилук учні настільки обожнюють, що кожного ранку біжать зустрічати її на шкільному подвір’ї!

Знайомтеся це вчителька початкових класів 9-го ліцею Олена Пушкарьова і за її плечима понад 30 років педагогічного стажу. Чи не всі випускники називають Олену Олексіївну своєю другою мамою. Бо ж вона, мов те ясне сонечко – усю себе віддає дітям. А її цікаві уроки завжди школярам в радість!

Ось так у повній гармонії з природою в затінку старого клена проходить урок літературного читання у третьокласників. Нажаль часті повітряні тривоги негативно позначилися і на емоційному стані і на успішності дітей, резюмує вчителька.


У час складних випробувань саме спілкування з дітьми і заряджає на позитив та окриляє. Шкільне життя завжди сповнене різних курйозів і незабутніх історій. Тут ніколи сумувати.

Така вже місія вчителя не лише навчати, а ще виховувати, направляти, а іноді й рятувати.

Майже всі учні Олени Олексіївни вже визначилися з майбутньою професією, а відтак старанно гризуть граніт науки, аби досягти поставленої мети.

Надихнувшись прикладом мами, донька пані Олени теж пішла по її стопах і жодного дня не пошкодувала.

Вчителі, які серцем відчувають дітей завжди отримують віддачу. Так і в учнів Олени Олексіївни є одна дуже щемна традиція, яка не змінюється роками – щоранку зустрічати вчительку на шкільному подвір’ї. Так було і 10 років тому…

Часи міняються, а добрі традиції залишаються.

Телеканал ТІМ.

Поширити