Головна » ТІМ-ТБ » У Прилуках буде онлайн турнір «Разом ми сила»

У Прилуках буде онлайн турнір «Разом ми сила»


Ультрабіговий клуб «Козак рейс» в колаборації з благодійним фондом «Соборний хаб» організовує традиційний патріотичний онлайн-турнір «Разом ми сила».

Це онлайн-пробіг, до якого можуть долучитися усі охочі, аби задонатити на ЗСУ. Бо ж сьогодні тисячі українських воїнів захищають Батьківщину ціною свого здоров’я та життя на фронті, але тил не має права перекладати весь тягар та відповідальність лише на армію. Без зброї, але з лютою ненавистю до ворога, маємо разом докласти максимум зусиль до наближення перемоги, наголошує організатор забігу.


Всі учасники забігу отримають унікальні медальйони, виготовлені з відстріляних гільз з-під Бахмута. А переможці на усіх дистанціях – відстріляні гільзи із гравіюванням.

Організатори закликають долучатися до забігу не лише спортсменів та фізкультурників, а й усіх, хто турбується про своє здоров’я. Для того, аби взяти участь у змаганні, потрібно зареєструватися як учасник заходу на «ВсіПробіги» та задонатити на Монобанку. Взявши участь в благодійному онлайн-марафоні «Фортеця Бахмут», ви зможете зміцнити своє здоров’я і при цьому зберегти життя іншим, резюмують організатори.

Телеканал ТІМ.

Поширити