Головна » Новини » Новини Прилук » Студенти педколеджу продовжують роботу в рамках програми «UpShift»

Студенти педколеджу продовжують роботу в рамках програми «UpShift»


Завдяки зусиллям учасників екологічного проекту «Екоспектр» очищено екосистему на території Сухополов’янської громади. Уже понад два місяці 4 студентів прилуцького педколеджу активно беруть участь у всеукраїнській ініціативі. Такий проект створений у межах програми «UpShift». Національну хвилю організовує громадська організація «Слов’янський культурний центр «Задзеркалля», підтримку надає ЮНІСЕФ та федеральне міністерство економічного співробітництва і розвитку Німеччини.

Після чотириденного буткемпу у столиці команда студентів педколеджу взялася до роботи. Головною метою є розчищення та облаштування джерел у Прилуках та Прилуцькому районі.
5 вересня проходила вже друга толока на території Сухополов’янської громади. Під чуйним наглядом викладача Юрія Скиби робота йшла дуже злагоджено.


До такої події раді долучитися і інші студенти педколеджу з різних курсів. Розпочали роботу з розчищення питного джерела. Працювали наполегливо та невтомно, адже знають, що роблять вагомий внесок у екологічне середовище рідних Прилук.

У планах роботи також прибирання прилеглої території та облаштування східців для зручного доступу до води. Такі заходи надзвичайно важливі, адже це не лише збереження природи, а й активно проведений час разом зі своїми друзями.

Студенти педколеджу вже третій ріку поспіль підтримують екосистему у Сухополов’янській громаді, працюють заради покращення благоустрою.

ТК Прилуки.

Поширити