Головна » Новини » Новини Прилук » Турнір з пляжного волейболу

Турнір з пляжного волейболу


Змагалися за кубок турніру: прилучани та гості міста взяли участь у турнірі з пляжного волейболу, присвяченому пам’яті тренера Прилуцької ДЮСШ Сергія Бобровського. Турнір організували відділ сім’ї, молоді та спорту Прилуцької міської ради спільно з ГО «Федерація волейболу».

Захід об’єднав 17 команд з усієї Прилуччини. Завітали і волейболісти з Калинівки, що на Київщині. На майданчику були суперниками, а у житті друзями, каже про Сергія Леонідовича в волейболіст Петро Маліновський.

Впродовж багатьох років Сергій Леонідович виховав ціле покоління юних волейболістів. Майже 14 років Сергій Бобровський працював тренером у ДЮСШ, щедро ділився своїми знаннями та досвідом, прищеплював вихованцям любові до гри, говорить його колега Максим Домбровський.


На майданчику панувала атмосфера справжнього суперництва. Учасники, натхненні пам’яттю про свого наставника, самовіддано боролися за перемогу. Грали як досвідчені спортсмени, так і любителі, кожен удар м’яча, ривок до сітки були сповнені особливого змісту.

Емоції переповнювали, адже кубок пам’яті наставника був чи не найбажанішим трофеєм для кожної команди.

Під час гри здавалося, що навіть сонце світить яскравіше, а кожній з команд незримо дає настанови Сергій Бобровський.

Турнір зібрав і чимало глядачів. На лавах вболівальників тримає кулаки за чоловіка пані Аліна.

Гості та учасники мали чудову нагоду не лише продемонструвати майстерність на волейбольному майданчику, по завершенню турніру переможці й призери отримали заслужені нагороди, грамоти, медалі та кубок від організаторів.

ТК Прилуки.

Поширити