Головна » ТІМ-ТБ » Шлях до ефективного зелемлеробства

Шлях до ефективного зелемлеробства


День поля від провідної чернігівської компанії Inter Agrolab зібрав аграрії зі всієї країни та гучно прогримів на все Лівобережжя. Подія стала справжнім святом аграрної науки, культури та інновацій.

Географія учасників просто вражає! А це кілька десятків провідних компаній майже з усієї країни. Бо усім цікавий шлях до ефективного землеробства від «Inter-Agrolab».

На Дні поля представлені і компанії, які невпинно розповсюджують технології обробки посівів агродронами. Бо ж такі заходи це чудова нагода задати важливі питання та наживо подивитися на роботу дронів.

Участь в аграрному заході – це чудова можливість ознайомитися з рішеннями для оптимізації виробничих процесів. Обговорити найактуальніші питання з експертами агросфери та обмінятися досвідом, резюмують учасники.

Цей захід допоможе знайти нові можливості для зростання та розвитку, переконані учасники. Загалом вони поділилися, що радіють кожній якісній події, яка покликана допомогти аграріям знайти рішення на нові виклики сьогодення.

Як символ вдячності за співпрацю, своїм партнерам компанія «Інтер Агролаб» презентувала пам’ятні монети, викарбувані у монетному дворі Соколиного хутора. До слова, його засновник Микола Череп – славний нащадок козацького роду – презентував на заході свою виставку «Благодатна земля» та експозицію «Сундук трьох археологічних культур ». Не обійшлося і без приготування справжнього козацього кулешу.


День поля від компанії «Inter-Agrolab» вкотре довів, що українці – то хлібороби з діда-прадіда. Вони стійкі, незламні і вмотивовані. Та навіть у час складних випробувань доводять, що наша родюча українська земля – чи не єдине в світі, що має справжню вагу та цінність, заради чого варто трудитися і за що боротися.

На завершення учасники щиро подякували аграріям за хліб на столі та вагомий внесок у економіку країни.

Телеканал ТІМ.

Поширити