Головна » Новини » Новини Прилук » Прилуцькі педагоги долучилися до національної програми подолання освітніх втрат

Прилуцькі педагоги долучилися до національної програми подолання освітніх втрат


На базі ліцею №1 стартував дводенний тренінг. Основна мета – навчити освітян міста методикам подолання освітніх втрат. Учбовий проект організували члени громадської спілки «Освіторія». Партнером ініціативи стало Міністерство освіти і науки України. Підтримку надав дитячий фонд ООН.

Таке навчання реалізовується за кошти глобального партнерства заради освіти, навчальна програма триває 30 годин. 15 з них було проведено онлайн. 21 серпня тренери завітали до Прилук.

Тренерка з Києва Дар’я Демчук-Маригіна працює викладачами природничих дисциплін. Навчання проходять не лише вчителі ліцею №1, здобути нові знання прийшли педагоги з усіх шкіл Прилук.


Попит на такі всеукраїнські тренінги збільшився, адже педагоги чи не вперше за тривалий час мають змогу підвищити кваліфікацію у очному режимі. Офлайн формат створює атмосферу живого спілкування. Переваги дійсно є, каже тренерка Дар’я.

У ходів роботи освітяни розглянули ряд важливих питань. Присутні відзначили важливість таких тренінгів і те, що таке підвищення кваліфікації важливе не тільки для викладачів природничих наук, а й для всього обсягу освіти.

Вчителі вчаться поруч із дітьми все життя.

ТК Прилуки.

Поширити