Головна » Новини » Новини України » Бронза з Фінляндії у Ніжині!

Бронза з Фінляндії у Ніжині!


Це вихованці Ніжинської дитячо-юнацької спортивної футбольної школи діляться враженнями від незабутньої поїздки до фінського міста-побратима Іматра, де вони брали участь у міжнародному футбольному чемпіонаті між командами Фінляндії, Естонії та України.

На футбольний турнір Ніжинську команду запросили завдяки співпраці Ніжинської міської ради та Міської ради міста Іматри. Участь у змаганні юних ніжинських футболістів була повністю профінансована фінською стороною, розповідає міський голова Ніжина і вітає хлопців з чудовими результатами.


Незважаючи на сильну конкуренцію, ніжинські футболісти показали неабияку витримку та майстерність, зумівши посісти почесне третє місце серед 12 команд у своїй віковій категорії (10-11 років). Це дуже гідний результат, який доводить, що наші діти – справжні чемпіони, каже мер Ніжина.

Від подорожі у юних футболістів лишилися незабутні враження. Бо ж це перше змагання за кордоном у їх спортивному житті. Всього хлопці відіграли 7 ігор: 4 перемоги, 2 в нічию та лише 1 поразка!

Ніжинці висловлюють слова величезної вдячності фінським друзям за співпрацю та запрошення.

Телеканал ТІМ.

Поширити