Головна » ТІМ-ТБ » Знову неповторна втрата для Прилуцького краю. Громада провела у останню путь Володимира Осадчого

Знову неповторна втрата для Прилуцького краю. Громада провела у останню путь Володимира Осадчого


Знову неповторна втрата для Прилуцького краю. Знову втрачаємо найкращих, найрідніших, наймужніших. 11 серпня Сухополов’янська громада зібралась, аби провести у останній путь старшого сержанта командира гранатометного взводу роти вогневої підтримки мотопіхотного батальйону в/ч А-2167 Володимира Миколайовича Осадчого.

Володимир Осадчий народився 28 жовтня 1975 року у Прилуках. Навчався у школі №7, опісля вступив до Ладанського СПТУ де здобув професію токаря. У 1993 році був призваний до лав ЗСУ. Після закінчення строкової служби підписав контракт, служив у військовій частині міста Прилуки.


По закінченню дії контракту звільнився і працював охоронником у Києві, але у 2021 році знову повернувся на військову службу. Володимир був командиром роти вогневої підтримки мотопіхотного батальйону. Нагороджений відзнакою Президента України «За оборону України», відзнакою «Ветеран війни», подякою від командування за зразкову службу, медаллю «За хоробрість у бою», медаллю «Золотий хрест». Володимир носив позивний «Тихий».

Володимир Осадчий закінчив свій життєвий шлях, пройшовши його як справжній воїн – гідно, достойно, ставши для всієї держави прикладом героїзму. У глибокому смутку залишились мама та син захисника. Володимиру Осадчому відтепер назавжди 48.

Телеканал ТІМ.

Поширити