Головна » Новини » Новини Прилук » Спочатку попередження, потім штраф

Спочатку попередження, потім штраф


Спочатку попередження. Потім штраф – саме за такими умовами працює КП «Муніципальний контроль». За невиконання припису у разі невиконання правил благоустрою міста порушники будуть змушені виплатити штраф, зазначає інспектор муніципального контролю Євгеній Вада.

Мінімальний штраф для юросіб або звичайних громадян починається від 340 грн.

Працівники КП «Муніципальний контроль» працюють як у режимі планових рейдів, так і за зверненням громадян. Перевіряють організацію озеленення на житлових секторах і територіях підприємств. Так нещодавно від мешканців Рокитного надійшла скарга про занедбане подвір’я. Інспектори контролю одразу відшукали власника та надали попередження. У результаті проблему було усунено.


Також до працівників КП «Муніципальний контроль» звернулися мешканці вулиці ім. Дмитра Шкоропада із проханням провести благоустрій на прилеглій території підприємства «Пластмас». Інспектори виїхали на місце та оглянули територію.

Інспектори «Муніципальний контроль» вкотре звертають увагу прилучан на важливість дотримання правил благоустрою, запевняють, що подібні рейди проводяться регулярно, аби забезпечити комфорт і порядок на вулицях міста.

ТК Прилуки.

Поширити