Головна » Новини » Новини Прилук » Волонтери Соборного хабу на чолі з Віталієм Юрочком передали допомогу бійцям 3-ї ОШБ

Волонтери Соборного хабу на чолі з Віталієм Юрочком передали допомогу бійцям 3-ї ОШБ


Бійці третьої штурмової – то найлютіші і найвідважніші воїни. Сьогодні вони займають рубежі оборони, впевнено відбивають накати та розбивають техніку окупантів. У цьому на власні очі переконався і настоятель собору Різдва Пресвятої Богородиці Віталій Юрочко під час відвідання днями наших соколиків на бойових позиціях за кілька км від нуля.

Автівку під зав’язку набили не лише смаколиками, а й будматеріалами та щитами для облаштування окопів і бліндажів.

Дорога звісно була не простою. За добу – усього дві години сну, резюмує Віталій Юрочко. Та це дрібниці порівняно з тими умовами, у яких нині героїчно боронять нашу країну українські захисники.


У славнозвісній 3-й штурмовій з гідністю несе військову службу і боєць з Прилук Олександр Виноградчий. Нагадаємо, це для нього потужна команда волонтерів Соборного хабу згуртовано збирала на РЕБ та інші важливі речі.

Сьогодні волонтери Соборного хабу закривають левову частину запитів з матеріально-технічного забезпечення наших бійців.

Війна стосується всіх, перемога залежить від кожного – керуючись цим девізом, волонтери Соборного хабу продовжують оперативно закривати запити наших бійців, бо вони з кожним днем зростають, адже на війні то розхідний матеріал. Від нього залежить життя наших бійців.

Телеканал ТІМ.

Поширити