Головна » ТІМ-ТБ » «Велика вода» по-прилуцьки. Садиби по вул. Гоголя підтоплюються десятки років

«Велика вода» по-прилуцьки. Садиби по вул. Гоголя підтоплюються десятки років


Прилучанка Лідія Григорівна розповідає, що вже більше 40 років не може виростити городини на присадибній ділянці – навіть за невеликого дощу на городі з’являється штучне озеро. Як підтвердження показує відео та фото.

Стічні води з 3 вулиць міста підтоплюють обійстя Лідії Григорівни та ще 6 приватних садиб по вул. Гоголя. Куди тільки не зверталися містяни, аби вирішити проблему, оббивали пороги не однієї інстанції. Можновладці реагують, відписується, перекладають відповідальність на балансоутримувача, КП «Послуга». І так з року в рік.


У 2021 році звернулися до Чернігівського окружного суду. Суд задовольнив позов і прийняв рішення. Реакція зі сторони влади не здивувала позивачів – обіцяли! Але грошей нема.

На сьогоднішній день минуло три роки, рішення Чернігівського окружного суду не виконано.

Керівництво КП «Послуга» про проблему зі стічними водами по вул. Гоголя знає і має своє пояснення.

Відреагував на звернення журналістів і профільний заступник міського голови Данії Савченко. Аби питання було на контролі було направлено 3 запити – до керівництва КП «Послуга», до профільного заступникаміьского голови та до департаменту житлово-комунального господарства Чернігівської обласної державної адміністрації.

Телеканал ТІМ.

Поширити