Головна » Новини » Новини Прилук » Кіносеанс під відкритим небом на майданчику Прилуцького краєзнавчого музею

Кіносеанс під відкритим небом на майданчику Прилуцького краєзнавчого музею


13-річна Мілана разом із друзями 1 серпня вперше приєдналася до перегляду фільму під відкритим небом. Традицію об’єднуватися та дивитися історичні документалки просто неба Прилуцький краєзнавчий музей ініціював ще у 2021 році. І сьогодні цю традицію активну підтримує.

Теплими літніми вечорами всі охочі збираються на музейному майданчику. Цього разу демонстрували фільм «Що росіяни шукали у Чернігові». Стрічка занурювала глядачів у історичне минуле княжої доби Чернігівщини, домонгольський період.


Подивитися фільм під відкритим небом збираються родинами. Так у атмосферу минулого Чернігівщини поринула і пані Наталія з донькою.

Окрім кіно показу охочі дізнавалися і цікаві факти про Прилуки, інформацією ділилася директорка музею Тетяна Зоць. Локальна історія також не залишила байдужими учасників заходу.

А для всіх, хто хотів би приєднатися до товариства кіноманів є приємна новина – такі зустрічі у Прилуцькому краєзнавчому музеї планують організовувати ще, дату та час проведення анонсують на офіційній сторінці музею у Фейсбуку.

ТК Прилуки.

Поширити