Головна » Новини » Новини Прилук » Німець Бернхард Штрайль вивчає культурну спадщину міста Прилуки

Німець Бернхард Штрайль вивчає культурну спадщину міста Прилуки


Бернхард Штрайль директор школи міста Альдінген що у Німеччині. 30 липня чоловік завітав до гімназії №3 аби обмінятися досвідом з прилуцькими викладачами та зустрітися з давнім товаришем, керівником навчального закладу Олександром Самусенком. Та одним днем у нашому місті гість не обмежився.

Сьогодні Бернхард Штрайль пізнає культурну спадщину Прилук. Для гостя провели екскурсію у Прилуцькому краєзнавчому музеї, що охоплює різні епохи та події, які формували історію міста.


Пан Бернхард зокрема прогулявся центральною частиною міста та з цікавістю оглянув інфраструктуру та архітектурні пам’ятки. Він відзначив теплоту та гостинність прилучан. Прилуки – унікальне місто. Воно не схоже на жодне, у яких бував іноземець.

За час своєї невеликої подорожі Бернхард Штрайль відвідає й інші міста України, зокрема Чернігів та Київ, хоча передбачити плани складно через війну. У Києві чоловік має за мету відвідати дитячу лікарню Охматдит, у яку нещодавно влучила російська ракета.

Гість з Німеччини вкотре пишається подвигами українського народу, який відстоює незалежність нашої держави. Адже українці захищають життя не тільки своєї країни, а й усієї Європи.

ТК Прилуки.

Поширити