Головна » Новини » Новини Прилук » На щиті до рідного міста повернувся Герой – Володимир Климуха

На щиті до рідного міста повернувся Герой – Володимир Климуха


Рік тому лави небесних воїнів поповнив 43-річний Володимир Климуха. Війна забрала життя хороброго захисника, який мужньо боронив рідну країну від ворога.

Володимир Климуха народився 6 серпня 1980 року. Шкільні роки пройшли у школі №10, пізніше закінчив Ладанське професійне училище за спеціальністю столяр. Відслужив строкову службу у армії.

У березні 2023 року герой приєднався до лав ЗСУ. Проходив службу на посаді стрільця-санітара взводу морської піхоти в/ч А-2613, із честю та гідністю разом із побратимами боронив цілісність нашої держави. Нажаль 13 червня 2023 року мужньо виконавши свій військовий обов’язок у бою за Україну Володимир Климуха героїчно загинув поблизу населеного пункту Сторожеве Донецької області та був похований у місті Дніпро.


Ні з чим не зрівняти горе смуток і біль від втрати найріднішої людини. Володимир Петрович залишив дружину, двох синів, брата, друзів та всю Прилуцьку громаду. У нього було багато планів на життя, він хотів багато чого ще зробити, але безжальна війна обірвала все. Тепер Володимиру Климусі навіки 43.

ТК Прилуки.

Поширити