Головна » ТІМ-ТБ » Прийняли, незважаючи на численні порушення

Прийняли, незважаючи на численні порушення


На комісії з питань соціального розвитку та бюджету міста депутати обговорили близько 10 важливих питань та деякі з них викликали жваву дискусію. Мова йде про програму цивільного захисту міста на 2021-2025 роки, а саме питання будівництва захисних споруд для ліцеїв міста.

Та перевірка проектної документації спеціалістами ДСНС встановила близько 30 порушень законодавства та державних будівельних норм, серед яких низка доволі суттєвих, які зводять нанівець весь сенс захисних споруд.


Логічне питання – хто є замовником технічної документації зі сторони міської ради? – традиційно залишилось без відповіді.

Проектно-кошторисну документацію хтось замовив, від заступника міського голови пана Чміля депутати так і не дізналися, хто ж конкретно замовляв.

Незважаючи на велику кількість порушень бюджетна комісія більшістю голосів приймає рішення про виділення коштів та завершує роботу.

Також на комісії прийняли низку рішень, серед яких фінансування первинної медичної допомоги, дофінансування силових структур та забезпечення роботи об’єктів критичної інфраструктури.

Телеканал ТІМ.

Поширити