Головна » ТІМ-ТБ » Перетворили ідею на дієвий проєкт. У Івківському ліцеї відкрито молодіжний ХАБ

Перетворили ідею на дієвий проєкт. У Івківському ліцеї відкрито молодіжний ХАБ


Владислав, Лілія, Катерина, випускники Івківського ліцею та одинадцятикласниця Оксана вкотре переглядають різноманітні ігри. Наочність отримали для дитячо-юнацького простору від громадської організації Up Shift.

Кілька місяців тому учні взяли участь у молодіжному проекті за фінансової підтримки ЮНІСЕФ. Інноваційна програма мала на меті перетворити ідеї на дієві проекти. Ідей у ліцеїстів було декілька. Серед основних – спортивний майданчик і молодіжний центр відпочинку.


Далі – співбесіда з організаторами, створення ініціативної групи та навчання. Бажання, цілеспрямованість, а головне – командна робота, дали результат. З 40 команд учасників з Чернігівщини проект Івківського ліцею потрапив у десятку кращих. Школярі отримали кошти на реалізацію своєї мрії і пішло-поїхало…

З кімнатою для хабу визначилися відразу. Вигляд приміщення був далеко не презентабельний. Дизайн, ремонт, навіть меблі у хабі – все це руками ліцеїстів і трішки допомога дорослих.

Долучилося до облаштування дитячо-юнацького простору і керівництво Ладанської громади. За місяць молодіжний хаб був готовий зустрічати перших відвідувачів. Спланували учні і роботу молодіжного простору.

Тепер у навчальному закладі є родзинка, так говорять випускники, дівчата та юнаки пишаються, що залишили по собі добрий слід.

Телеканал ТІМ.

Поширити