Головна » Новини » Новини Прилук » Жителю Прилуцького району загрожує 15 років тюрми

Жителю Прилуцького району загрожує 15 років тюрми


Убив знайомого і скинув його у колодязь. Жителю Прилуцького району загрожує 15 років за гратами. На Прилуччині поліцейські скерували до суду провадження щодо вбивства чоловіка, який вважався безвісти зниклим.

Юлія Жукова, речниця Прилуцького відділу поліції: «На початку лютого до поліції надійшло повідомлення про зникнення 51-річного мешканця приміського села на Прилуччині. У ході проведення розшукових заходів поліцейські виявили тіло зниклого у колодязі на території господарства місцевого мешканця. Під час огляду місця події за участі судово-медичного експерта було встановлено, що чоловік зазнав смертельних тілесних ушкоджень».


Поліцейські затримали підозрюваного у вбивстві. Слідчі встановили, що конфлікт між ним та потерпілим виник під час спільного розпивання спиртних напоїв. У ході сварки підозрюваний завдав опоненту декілька ударів металевим предметом по голові та тулубу. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер.

Юлія Жукова, речниця Прилуцького відділу поліції: «Сподіваючись уникнути відповідальності за вбивство, зловмисник вирішив приховати сліди злочину, відтак скинув тіло у колодязь у дворі свого будинку. Наразі слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства, ч. 1 ст. 115 КК України».

Матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом скеровані до суду. Відповідно до санкції інкримінованої статті обвинуваченому загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

ТК Прилуки.

Поширити