Головна » ТІМ-ТБ » Лавандове поле «Scents and Sensations» у селі Сасинівка поблизу Прилук на піку цвітіння

Лавандове поле «Scents and Sensations» у селі Сасинівка поблизу Прилук на піку цвітіння


Український Прованс просто заворожує неймовірною квітковою красою. Квітуча локація для прогулянок, фотосесій та відпочинку – лавандове поле «Scents and Sensations» заворожує з першого погляду. Окрім квітучої фіолетової краси тут є альтанка, фотозона, місця для відпочинку.

Щойно починає сідати сонечко, як повітря наповнюється п’янким, густим лавандовим ароматом. А відтак, тепер не потрібно їхати до Франції, аби зробити чарівну фотосесію у лавандових полях. Бо краса зовсім поруч. А створили її 5 років тому неймовірно творчі креативні панянки Ольга та Олена, надихнувшись атмосферою Провансу.

Пані Олена ділиться, найбільша її мрія – закохати людей в лаванду. Адже для неї з колежанкою це не просто робота, а справжня душа, справа усього життя. А відтак панянки не втомлюються дивувати відвідувачів новинками.

Локація розташована у дуже мальовничому місці серед розкішної української природи у селі Сасинівка Пирятинського району. Звідси зародилася і назва бренду.


Липень в Україні традиційно вважається місяцем лаванди, коли лавандове поле вкривається мальовничим фіолетовим килимом. Тож саме в цей період креативна локація б’є всі рекорди відвідувань. На липень тут заплановано масу цікавезних заходів.

Проте не лише в пік цвітіння лавандове поле приваблює туристів. Завдяки креативним тематичним локаціям тут завжди аншлаг.

Насолоджуючись холодним лимонадом із лавандового сиропу, пані Олена розповідає, що ж іще можна виготовляти з лаванди. У крафтовій кав’ярні-крамничці можна придбати екологічно чисту продукцію: лавандовий мед, ефірну олію, лавандовий сироп, цукрову пудру, пекарську суміш, джеми, гідролати, крафтове мило та іншу продукцію для здоров’я і краси.

Щороку туристична локація привертає увагу тисяч туристів, які приїздять з різних куточків України, аби відпочити та зробити незабутні світлини у стилі Прованс. А ще придбати унікальні натуральні продукти виготовлені на основі корисної і цілющої лаванди.

Телеканал ТІМ.

Поширити