Головна » Новини » Новини Прилук » Футбольне відділення Прилуцької ДЮСШ яскраво представляє наше місто на теренах України

Футбольне відділення Прилуцької ДЮСШ яскраво представляє наше місто на теренах України


Маленький футболіст Кирило продуктивно провів навчальний рік у Прилуцькій ДЮСШ. Разом зі своєю дружною командою та тренером-наставником Олександром Гавурою футболісти брали участь у багатьох змаганнях. Вони грали на різноманітних стадіонах, знайомились і змагались. Кожна перемога і кожна поразка була частиною їхнього спільного шляху до вдосконалення.


Рідну Чернігівщину маленькі але талановиті футболісти представляли у селищі Верховина що на Івано-Франківщині. Протягом 10 днів вихованці ДЮСШ не лише отримували спортивні досягнення, але й весело проводили час.

Десятирічний воротар Іван ділиться своїми досягненнями з великим задоволенням – у нього 13 медалей, 2 «кращих гравця», участь у численних чемпіонатах.

Фінальні голи забиті футболістами стали медалями призових міст для вихованців Прилуцької ДЮСШ.

У своїй команді Георгій виконує роль правого захисника. У майбутньому хлопчик мріє поповнити ряди відомих футболістів і грати за топ-клуби.

Старша група команди футболістів під керівництвом тренера Олександра Гавури також досягла значних успіхів. Їхні здобутки стали справжньою гордістю для всієї Прилуцької ДЮСШ. Під час численних змагань вони неодноразово демонстрували високу майстерність.

Футбольне відділення Прилуцької ДЮСШ дійсно яскраво представляє наше місто на теренах України. Завдяки численним здобуткам футболістів Прилуки стали відомими у спортивних колах, вони виховують справжніх чемпіонів.

ТК Прилуки.

Поширити