Головна » Новини » Новини Прилук » Медичний коледж випустив 50 кваліфікованих спеціалістів

Медичний коледж випустив 50 кваліфікованих спеціалістів


Медицина у всі часи залишається актуальною, оскільки допомагає людям зберегти здоров’я, лікує хвороби та рятує життя. 27 червня Прилуцький фаховий медичний коледж випустив у доросле життя вже дипломованих спеціалістів, це медичні сестри та фельдшери.

Сьогодні вони вже не у медичних халатах, а у ошатних сукнях та білих сорочках. Випускний вечір став для них заключним акордом студентського життя.


Урочистий захід пройшов у актовій залі коледжу. Атмосфера свята була радісною та невимушеною. Для випускників влаштували прощальний концерт з яскравими виступами. Студенти, які пройшли через випробування навчанням тепер весело та з піднятим настроєм розповідали про свої майбутні плани та амбіції.

Не стримують емоції і куратори груп. Денис Скиба сьогодні прощається зі своїми дев’ятнадцятьма студентами, говорить, кожен з них став частинкою спільної історії. З посмішкою куратор згадує своїх тоді ще зовсім юних студентів. Вже завтра у доросле життя підуть ті, хто дійсно буде фахівцем у своїй справі.

Привітати та підтримати випускників прийшли і батьки.

Головним моментом вечора стала церемонія вручення дипломів, кожен випускник отримав символічний знак свого досягнення, який став доказом не лише їх знань і вмінь, а й пам’яткою про незабутні роки у коледжі.

До привітань випускників доєднався і голова Прилуцької районної військової адміністрації Володимир Чернов. Посадовець говорить, у медичному коледжі готують лише висококваліфікованих спеціалістів.

Випускний вечір став підтвердженням того, що майбутнє української медицини у надійних руках. Лікарі та медичні сестри готові вийти на передову медичну сцену та приносити користь суспільству. Вони покликані служити пацієнтам з великою любов’ю та професіоналізмом.

Завершивши свою студентську подорож випускники відправляються у світ знань і відповідальності, що відкриває нові можливості для самореалізації та вдосконалення.

ТК Прилуки.

Поширити