Головна » Новини » Новини Прилук » У Прилуцькому районі підвищився рівень народжуваності

У Прилуцькому районі підвищився рівень народжуваності


100 за квартал та 40 за місяць. У Прилуцькому районі збільшилась народжуваність порівняно з минулорічними показниками. Причину такої втішної статистики ми дізнавалися у завідувача пологовим відділенням Прилуцької ЦМЛ Тараса Пирога.

Повномасштабне вторгнення внесло свої корективи у планування сучасної сім’ї. За три роки стрес нікуди не подівся та організм і психіка встигли пристосуватися. Як результат у пологовому відділенні Прилуцької ЦМЛ вдвічі частіше народжуються діти.26 червня о 4.46 як завжди з теплом і радістю та доброзичливістю прийняли пологи у Інни. У жінки народився 4 синочок. Малого назвали Артемом.


Загалом народжувати у Прилуцькому пологовому приємно, говорить пані Інна. Створено комфортні умови, адміністрація закладу охорони здоров’я постійно працює аби саме тут у затишній обстановці народжувалося нове життя. Проводяться ремонти, оновлюється матеріально-технічна база.

З актуального: Тарас Пиріг анонсує – планують створити школу відповідального батьківства для чого облаштують відповідний кабінет.

Наостанок завідувач пологовим відділенням Тарас пиріг додає: варто народжувати саме там, де мама відчуватиме себе комфортно і якомога менше нервуватиме, а такі умови щоденно створюють у Прилуцькій ЦМЛ.

ТК Прилуки.

Поширити