Головна » ТІМ-ТБ » У Ніжині відкрили «Лабораторію інноваційної освіти», яка нічим не поступається столичному музею науки

У Ніжині відкрили «Лабораторію інноваційної освіти», яка нічим не поступається столичному музею науки


Це те місце, де наука оживає. У Ніжині відкрили «Лабораторію інноваційної освіти», яка нічим не поступається столичному музею науки. Це сучасний простір для охочих вивчати принципи роботи фізики, біології і математики через гру та досліди. До реалізації проекту долучилося дуже багато людей.

Це перша «Лабораторія інноваційної освіти» в області та одна з п’яти, які будуть створені у межах даного пілотного проекту.

Під час відкриття усі присутні мали змогу ознайомитися з інтерактивними експонатами виставки «Людина», яка відкриває усі особливості та унікальність людського організму. Чи не найбільше захоплень викликав експонат «Радіо в зубах».

А цей експонат лишень для стресостійких, тут треба розібрати людину на органи. Та найскладніше зібрати все назад до купи.

Серед актуальних експонатів сьогодення той, що показує стресостійкість людини.


Аріна облюбувала експонат «Ханойська вежа». Загалом дівчина в захваті, що відтепер в її школі науку можна вивчати через досліди.

Не втрималася від експериментів і знімальна група «Подій». Разом з оператором перевіряли себе на гнучкість. Результати так собі, проте насміялися від душі.

Загалом в лабораторії, яка діє на базі 7-ї школи, є 10 цікавезних експонатів. Відвідування «Лабораторії інноваційної освіти» буде відкритим для всіх охочих та абсолютно безкоштовним за попередньою реєстрацією на сторінках Молодіжного центру в соцмережах.

Телеканал ТІМ.

Поширити