Головна » ТІМ-ТБ » День поля на Ічнянщині. Шлях до ефективного землеробства від «ІНТЕР-АгроЛаб»

День поля на Ічнянщині. Шлях до ефективного землеробства від «ІНТЕР-АгроЛаб»


16 компаній, більше 200 учасників, новини аграрного бізнесу, обмін досвідом. На «Дні поля» компанія «Інтер-АгроЛаб» ділилася з партнерами та крафтовими виробниками агро продукції ефективними рішеннями для оптимізації виробничих процесів. А повчитися у «Інтер-АгроЛаб» є чому.

На теренах агробізнесу компанія 26 років. Компетентні у точному землеробстві, ефективному управлінні витратами, шляхами прибутковості. Компанія «Інтер-АгроЛаб» – це більше 600 фахівців, постійно в русі, модернізується та вдосконалюється.


Здорова конкуренція, партнерські відносини серед виробників сільгосппродукції – головне для успішного розвитку компанії, переконаний генеральний директор компанії Владислав Тютюнник.

Родзинками у агро виробництві кожна з 16 агрокомпаній ділилася з партнерами, хто у чому досяг успіху. У селекції,виробництві добрив, продажу спеціалізованої та роботизовано техніки, чи то вирощуванню сільськогосподарських культур.

Експерти «Інтер-АгроЛаб» розкривали секрети з чого почати та як вистояти в умовах сьогодення. Результат 10-годинного спілкування аграріїв – презентації компаній, агро продукції, підписання контактів, налагодження співпраці.

День поля від «Інтер-АгроЛаб» мав і благодійну мету. Учасники зібрали кошти на підтримку ЗСУ.

Телеканал ТІМ.

Поширити