Головна » Новини » Новини Прилук » На 6 років за грати за крадіжку

На 6 років за грати за крадіжку


4 тисячі гривень за будматеріали, яких нема. Днями до правоохоронних органів звернулася мешканка Прилук. Жінка повідомила, у Інтернеті знайшла оголошення про продаж будівельних матеріалів. Після обговорення з продавцем деталі угоди вона перерахувала на указаний рахунок потрібну суму.

Зв’язок із шахраєм обірвався відразу. Відповідно і замовленого товару жінка не дочекалася. На сьогодні відкрито кримінальне провадження, тривають слідчо-розшукові дії.


Правоохоронці встановили особу викрадача майна з пункту обігріву. 17 червня до поліції надійшло повідомлення – здійснено незаконне проникнення до приміщення комунальної установи. У пункті обігріву зберігалася благодійна допомога від товариства Червоного Хреста України, аварійні ліхтарі, павербанки, аптечки. Тоді невідомий зламав вхідні двері та виніс речі.

Поліцейські розпочали оперативно-розшукові заходи. За добу встановили причетного до крадіжки. У 33-річного прилучанина, раніше неодноразово судимого, вилучили частину вкраденого. Слідчі під процесуальним керівництвом окружної прокуратури ведуть досудове розслідування. Зловмиснику загрожує до 6 років за гратами.

Телеканал ТІМ.

Поширити