Головна » Новини » Новини Прилук » Як прилуцькі школи готуються до навчального року?

Як прилуцькі школи готуються до навчального року?


Літні канікули – це коли останній запис на шкільній дошці чекає на учня, книжки мріють, що їх розгорне допитлива малеча, а класна кімната як і вчителі сумують за дитячим сміхом і шумом. І коли навчальний рік закінчується, одразу розпочинається підготовка до наступного. Як організований цей процес у Прилуках, дізнавалися на прикладі ліцею №2.

У більшості кабінетів якщо не кипить робота, то вже триває підготовчий етап – оновлюють стіни і підлогу, готуються, аби першого вересня учні зустріли привітні та красиві класні кімнати.


Як розповідає директорка прилуцького ліцею №2 Тетяна Сизенцова, цього року проводять плановий косметичний ремонт.

З особливою дбайливістю до навчального року 2024-2025 готується вчителька початкових класів Олена Чміль. Перший дзвоник для її учнів продзвенить дійсно вперше. Саме Олена Вікторівна стане класною мамою для несміливих первачків. Щоб навчання дітей було успішним Олена Чміль використовує оригінальні педагогічні прийоми, вчителька доволі творча та своїми вміннями ділиться із своїми учнями.

Аби діти отримували якісні знання, а шкільне подвір’я і класи були охайними, щоденно значних зусиль докладає досвідчений колектив навчального закладу – це 40 педагогічних і непедагогічних працівників.

У ліцею №2 говорять – мають підхід і до дітей з особливими освітніми потребами.

Ліцей №2 надає освітні послуги 280 учням. Як говорять у навчальному закладі, наповненість класів достатня, та тут завжди раді новим діткам, кожного приймуть у свою родину.

ТК Прилуки.

Поширити