Головна » Новини » Новини Прилук » Як працюють медіа сьогодні?

Як працюють медіа сьогодні?


Представниця Нацради з питань телебачення і радіомовлення у Чернігівській області Ірина Сенченко з робочим візитом відвідала Прилуки, зустрілася з представниками засобів масової інформації міста та району, обговорювали поточні робочі питання та діяльність згідно з вимогами медійного законодавства, спільно шукали шляхи вирішення викликів війни та обмінювалися досвідом.

До діалогу долучилися друковані, онлайн медіа, представники радіо та телемовлення.


Місце для проведення круглого столу обирали з урахуванням можливостей медійників, тому 18 червня саме Прилуки об’єднали представників ЗМІ.

Окрему увагу Ірина Сенченко приділила представникам друкованих медіа. Відповідно до закону, що діє вже рік такі ЗМІ мають обов’язково пройти реєстрацію. Національна ж рада виконує роль регулятора і на сьогодні тривають активні моніторинги.

Більшість викликів, що сьогодні постають перед кожним медіа зумовлені спочатку пандемією, а потім повномасштабним вторгненням Росії в Україну. На роботу друкованої преси впливає і робота поштового зв’язку.

В ході діалогу Ірина Сенченко давала поради щодо вирішення проблемних питань, ділилася успішними справами інших громад Чернігівської області.

Друковані медіа, що долучилися до наради, інформують читачів більше ніж півстоліття. Чи не кожна громада має свій глос на шпальтах, газети продовжують працювати і сьогодні, відіграють важливу роль у інформаційній війні, шукають новий підхід до аудиторії та модернізуються.

ТК Прилуки.

Поширити