Головна » ТІМ-ТБ » У прилуцькому ліцеї №9 відбулося душевне свято останнього дзвоника

У прилуцькому ліцеї №9 відбулося душевне свято останнього дзвоника


Заквітчане та схоже на райське, шкільне подвір’я 9-го ліцею урочисто зустрічає школярів. Сьогодні тут довгоочікуване свято останнього дзвоника. Ці дітлахи через повномасштабну війну не мали лінійки з нагоди свята знань. Тому до цієї події готувалися довго, відповідально і натхненно. Бо шкільні лінійки для сучасних дітей війни – то, на жаль, велика рідкість.

І ось під щемливу музику на урочистій лінійці з’являються вони, головні винуватці свята і гордість ліцею – цьогорічні випускники. Молоді, натхненні, красиві та загартовані війною.

По особливому до мурах проймає гімн України та підняття державного стягу.

На долю цьогорічних випускників випало багато випробувань, але вони не відібрали бажання отримати міцні знання і стати гордістю ліцею, резюмує директорка.


Серед винуватців свята сьогодні і випускники початкової ланки, вже змужнілі четвертокласники, які спільно з 11-м класом підготували крутезний виступ.

А яке ж свято без привітань та відзнак! Серед почесних гостей на урочистій лінійці і наші захисники, які прийшли подякувати згуртованій команді ліцею за потужну волонтерську діяльність та побажати гарного старту випускникам у доросле самостійне життя.

Найурочистіша традиційна мить – підбиття підсумків за довгі і не прості роки навчання.

І ось уже відлунює прощальний випускний вальс, до якого випускники старанно готувалися протягом року. Кожен рух відточений до дрібниць, у когось викликає посмішку, а в когось сльози, бо надто щемно це сприймати батькам та класним мамам.

Лунає останній дзвоник, сповіщаючи про завершення надскладного навчального року.

Більшість випускників уже визначилася з майбутнім вступом та обрали важливі професії. Для прикладу, Вероніка планує стати військовим юристом.

Батьки ведуть своїх уже дорослих дітей у невідоме життя

Телеканал ТІМ.

Поширити