Головна » Новини » Новини Прилук » Свято руху у ліцеї №14

Свято руху у ліцеї №14


Святом руху завершили навчальний рік учні 1-4 класів ліцею №14. Рухливі, активні та веселі — маленькі ліцеїсти сьогодні танцювали, гуляли, раділи святу. 29 травня ліцей №14 об’єднався у велику спортивну родину. І не випадково, адже учбовий заклад навчається за освітньою програмою «Крок за кроком до здоров’я», тому спортивні свята як для педагогічного так і учнівського колективів є гарною традицією.

Свято руху триватиме два дні.

Цього дня захід провели для найменших. Кожен клас готувався до свята по-особливому. У футболках з яскравими синьо-жовтими долоньками руханку відкривали учні першого класу. Ніби каченята, малеча повторювала рухи за своєю першою вчителькою.

Другокласники використовували обручі, скакалки та стрічки, аби зробити руханку ще цікавішою. Діти навіть вправно демонстрували акробатичні вправи.
Синьо-жовті хустки та помпони маленьких третьокласників майоріли в ритм до музики та енергійних рухів.
У різнобарвних вишиванках учні четвертого класу. Ліцеїсти влаштували виступ у вигляді танцю, основним атрибутом для малечі стали паперові літачки.

Дітки у яскравих костюмах немов веселка осяювали подвір’я Центру творчості дітей та юнацтва, адже освітяни враховували найголовніше — безпекову ситуацію.

Аби підтримати діток та зарядитись гарним настроєм на свято завітали і батьки, спортивні дійства залюбки підтримують.

Веселим святом завершили навчальний рік молодші ліцеїсти. Вже завтра у них почнуться насичені літні канікули. А 1 вересня кожен з них подорослішає на один клас.

Особливим свято стало для учнів 4 класів. Під звуки останнього дзвоника ліцеїсти символічно попрощалися з початковою школою та відкрили двері до середньої. Вчителі з гордістю вручали дітям похвальні листи та грамоти.

Подвійне свято для малечі вдалося на славу. А вже 30 травня спортивне свято чекає на учнів 5-11 класів.

Поширити