Головна » Новини » Новини Прилук » День безпеки та здоров’я у ліцеї №5

День безпеки та здоров’я у ліцеї №5


Шкільне подвір’я ліцею №5 відлунювало дитячими посмішками, гучним сміхом та бадьорим настроєм. Саме так зі спортивним азартом учнівський та педагогічний колективи школи провели День безпеки та здоров’я. Ініціювали свято спорту учнівський актив та комітет безпеки школи.

А розпочали все теплим вогнем олімпійського руху, вогнем спартакіади та урочистим нагородженням ліцеїстів за спортивні перемоги.

Протягом року учні брали участь у різних видах змагань та здобували першість. Сьогодні адміністрація привітала грамотами та медалями ді відділу сім’ї, молоді та спорту міськради переможців міської спартакіади з легкої атлетики, у якій ліцей №5 посів почесне перше місце серед всіх прилуцьких шкіл.


Після урочистої частини у ритмі танцю об’єдналися старшокласники та молодші ліцеїсти. Запальний флешмоб розчулив всіх своєю енергією та витонченими рухами.

У День безпеки та здоров’я учні та вчителі долучилися до різноманітних активностей. Велика кількість локацій та видів змагань — все це чекало на ліцеїстів.

Поширити