Головна » ТІМ-ТБ » У Прилуках відбулася творча зустріч із заслуженим журналістом України, письменником Русланом Горовим

У Прилуках відбулася творча зустріч із заслуженим журналістом України, письменником Русланом Горовим


Знаний український письменник і волонтер Руслан Горовий тягне сумки з безцінною літературою, це він готується до зустрічі з прилуцькою інтелігенцією. На вході до бібліотеки ім. Забашти його розчулено зустрічає ініціаторка літературних читань. Пані Наталія Скиба ділиться — то була її давня мрія.

Читальна зала книгозбірні швидко наповнюється поціновувачами творчості Руслана Горового. Серед них і Ольга Бойко, викладачка принесла на зустіч усю домашню бібліотеку. Тут книги з підписами самого Руслана Горового та його талановитої дружини Людмили, авторки відомих рядків:

Буде тобі, враже,
Так, як відьма скаже!

Заслужений журналіст України, автор відомого проекту «Служба розшуку дітей», режисер-документаліст, а ще письменник, музикант, видавець, поет та волонтер — і це все про Руслана Горового. Талановитий на всю голову. Саме так люблять називати його фанати, а від цього він кайфує.


Руслан Горовий майже наш земляк, адже він народився у Конотопі.

Свого часу на «Магнолія-ТВ» Руслан Горовий реалізувався як документаліст.

Плавно творча зустріч перетікає у літературні читання, бо саме твори автора допомагають якнайкраще зрозуміти його суть. Від кожного його оповідання зал не плакав, а ридма ридав, бо то про наше сьогоднішнє непросте життя.

А ще було дуже щемне музичне виконання творів Руслана та його дружини Людмили.

Телеканал ТІМ.

Поширити