Головна » ТІМ-ТБ » Ніжинська дитяча хореографічна школа відзначає свій 30-річний ювілей

Ніжинська дитяча хореографічна школа відзначає свій 30-річний ювілей


Ніжинська дитяча хореографічна школа є гордістю древнього Ніжина. Це навчальний заклад нового типу та ідеал школи ХХІ століття. З 1994 року і по теперішній час вона залишається єдиною на Чернігівщині хореографічною школою. А цього року їй виповнюється вже 30 років, з гордістю розповідає її засновниця і творча натхненниця Галина Тимошенко.

З нагоди відзначення 30-річного ювілею глядачам подарували справжнє свято танцю та допомогли зануритися у надзвичайне дійство почуттів, емоцій, грації та світ краси рухів. А це 16 потужних номерів патріотичного спрямування.

А родзинкою святкового концерту став запальний виступ аматорського ансамблю «Квіти України», коли на сцені ожили ніжинські фірмові огірочки.


А ще було багато квітів, привітань та заслужених нагород.

Творчі колективи Ніжинської хореографічної школи відомі як в Україні, так і далеко за її межами. Вони подорожували Нідерландами, Бельгією, Австрією, Німеччиною, Словаччиною, презентували мистецтво танцю Литві, Молдові Латвії, Грузії, Польщі, Угорщині, Болгарії, Румунії, Чехії, Туреччині, Сербії, Італії, Греції, Франції. І дуже цим пишаються.

Одним словом – навчання у хореографічній школі – то ціла низка переваг, резюмують вихованці. Та пишаються, що навіть у складні часи, попри війну і небезпеку вони не полишають своє захоплення, навчаються, творять та здобувають вагомі перемоги. А їх успіхи та визнання – то результат системної, наполегливої, кропіткої праці дирекції, викладачів, учнів та батьків. А ще непереборне прагнення бути серед кращих, на гідному рівні представляти рідну школу, рідний Ніжин та незламну Україну.

Телеканал ТІМ.

Поширити