Головна » Новини » Новини Прилук » Чи є можливість оновити дані для ТЦК у ЦНАПі?

Чи є можливість оновити дані для ТЦК у ЦНАПі?


Оновити дані для ТЦК відтепер можна у Прилуцькому ЦНАПі. З 18 травня у дію вступає новий закон про впорядкування даних про військовозобов’язаних. Згідно з ним всі чоловіки від 16 до 60 років повинні протягом 60 днів оновити військово-облікові дані у ТЦК.

Зробити це можна кількома способами: у «Дії», безпосередньо у Центрі комплектування і незабаром у центрах надання адміністративних послуг. Прилуцький ЦНАП не виключення. Про це 15 травня повідомив начальник установи Микола Гайдай.


Планується, що оновлення через ЦНАП має запрацювати від 18 травня. Усіх осіб призивного віку вноситимуть до єдиного державного реєстру. Загалом вся процедура займатиме кілька хвилин. Як наголошує Микола Гайдай такі зобов’язання розповсюджуються лише на осіб, які проживають на території України.

Чоловіки, яких зняли з військового обліку теж мають оновлювати свої дані. Жінки з фармацевтичною чи медичною передвищою чи вищою освітою теж мають стати на військовий облік. Разом з тим мобілізації жінки підлягають лише у добровільному порядку.

Поширити