Головна » Новини » Новини Прилук » Був тракторець прилуцький, став партійний!

Був тракторець прилуцький, став партійний!


Привіт! Це – вечірня казочка. Ну а може й не вечірня, а може й не казочка. Жило-було місто, ну нехай це місто називалося Прилуки. І нехай у цьому місті правив мер і депутати від партії кардіологів. І був у них навіть прапорець відповідний, із серденьком. І був у міськради трактор, такий трактор щоб місто обслуговувати.

Але у нас же період городів, а тому вирішила мер тракторцем власний город обробляти. А потім вирішила і однопартійцям у місті городи копати.

Був трактор міській, а став – партійний! Хоч і за рахунок прилучан він їздить. А потім звернулись колеги-кардіологі і з Ніжина – і їм тракторець потрібен. І от був тракторець прилучан, а став тракторець кардіологів. І не тільки прилуцьких, а ще й ніжинських.

Правда, все одно за рахунок прилучан!

Але казка не про тракторець, а про телеканал «ТБ Прилуки». Мав висвітлювати життя міста, а став висвітлювати життя партії. А коли колеги з Ніжина звернулись, щоб також у владу у місті прорватись, допомогли їм однопартійці. Тим паче не жалько – все це за гроші прилучан! І ліцензія телеканалу, і бензин, і ефірний час!

Все одно прилучани все схавають!

Схавали ж і корупцію, і заступників з рівнем IQ як у курки, і те, що кардіологи всіх родичів до влади вже пристроїли. А кардіологи своїм тракторцем знову голови всім бабусям засеруть! Щоби на виборах потім результат показати. Бо ж не хочеться тракторець прилучанам повертати, вони до нього вже дуже звикли!

Поширити