Головна » ТІМ-ТБ » Попри чисельні удари долі вимушена переселенка з Херсонщини відкрила у Прилуках власну студію краси

Попри чисельні удари долі вимушена переселенка з Херсонщини відкрила у Прилуках власну студію краси


Все почала з нуля. Попри чисельні удари долі вимушена переселенка з Херсонщини Юлія Долгінова відкрила у Прилуках власну студію краси. Це сьогодні вона успішна та впевнена у собі бізнес-леді, а рівно два роки тому, коли російські війська обстрілювали її рідне місто з землі та повітря мріяла лишень про одне – аби вижити та врятувати родину. Повномасштабне вторгнення Юля з родиною зустріли у Новій Каховці.


Трирічний син Юлії тоді пережив колосальний стрес, який і досі дається взнаки. Від суцільного жаху війни під звуки обстрілів та вибухів родина втікала майже ні з чим. Аби лишень втекти від суцільного пекла.

У Новій Каховці залишилися всі цінні речі, рідний дім, та справа усього Юлиного життя – її б’юті кабінет, який вона довершено облаштувала буквально за місяць до вторгнення.

Місто Прилуки стало для Юлі рідним. Тут її дуже гостинно зустріли. До мурах вражає щирість людей, які намагалися в усьому підтримати і допомогти.

Тоді на емоціях Юля навіть і подумати не могла, що доведеться поїхати так надовго та треба буде розпочинати все з нуля. Заснувати власну справу в Прилуках її підштовхнув коханий чоловік. Аби підтримати Юля чоловік продав найдорожчу серцю річ. Ось саме в такі моменти відчуваєш чого варте кохання і справжня підтримка.

Пропрацювавши півтора роки у б’юті сфері, набивши клієнтську базу та накопичивши певний капітал Юля наважилася відкрити власну студію краси у Прилуках.

Сьогодні робота для Юлії – це справжній антидепресант та ковток натхнення.

Прилуки Юля полюбила, як своє рідне місто. Щоправда нашу героїню і досі дивує байдужість і бездіяльність багатьох містян, які, нажаль, не прагнуть розвитку для міста з таким потенціалом.

Та й стан тієї вулиці, на якій оселилася Юля з родиною, залишає бажати кращого. Це славнозвісна Миролюбна, де узагалі відсутня дорога, а замість неї ями в коліно. Навіть горе висипка в мороз не принесла бажаного результату.
А ще наша активна героїня очолила ОСББ «Геолог», до якого входить 13 будинків, і нині активно добивається від міської ради приведення до ладу внутрішньобудинкових мереж, які вже давно віджили своє.

В гостях добре, але вдома краще. Юля все ж не полишає надії повернутися до рідного міста, яке любить понад усе. Та поки що повертатися нікуди.

Ця історія, яку пише саме життя, уже в котре доводить, що українці – нація незламних.

Телеканал ТІМ.

Поширити