Головна » Новини » Новини Прилук » Місто в крижаному полоні: вулиці Прилук перетворилися на суцільну ковзанку

Місто в крижаному полоні: вулиці Прилук перетворилися на суцільну ковзанку


Місто в крижаному полоні: вулиці Прилук перетворилися на суцільну ковзанку, що становить небезпеку як для автомобілістів, так і для пішоходів. Обурені містяни масово викладають у соцмережах відео та світлини з вулиць Прилук вкритих кригою.


Безкоштовна ковзанка запрацювала чи не в кожному мікрорайоні міста. Ось дітвора влаштувала зимові розваги на вулиці Січових Стрільців. А це дівчинка катається на ковзанах по Київській перед супермаркетом. Тут прилучанка намагається лавірувати по вулиці Вокзальній. Каже, кригу не посипають і не прибирають, а відтак пересуватися містом доволі небезпечно.

Напередодні синоптики повідомляли про погіршення погодних умов. І закликали комунальників докласти максимум зусиль для очищення доріг і тротуарів від снігової каші та обробити ділянки з ожеледицею піщано-сольовою сумішшю.

І тут питання до комунальних служб міста. Чому периферійні вулиці – це суцільна ковзанка? Чому жодна машина з піскосумішшю, відколи випав сніг, тут не проїжджала? Чому люди вимушені травмуватися, а автомобілі потрапляти в ДТП? Що ж заважає виконувати прямі обов’язки комунальної служби, наголошує депутатка міської ради Євгенія Авер’янова.

Прилучани цікавляться чи довго ще місто перебуватиме в крижаному полоні і коли нарешті комунальники почнуть усувати наслідки негоди вчасно, а не тоді, коли це зробить сама природа. Бо такі приклади вже були неодноразово.

Телеканал ТІМ.

Поширити