Головна » ТІМ-ТБ » У Прилуках під час косметичної операції померла молода жінка

У Прилуках під час косметичної операції померла молода жінка


8 листопада Прилуки сколихнула страшна звістка. Під час косметичної операції в онкологічному відділенні Прилуцької центральної міської лікарні померла молода пацієнтка. Жінці було 27 років. Про це у соцмережах повідомила її рідна сестра Вікторія Вольвич. Жінка переконана – лікарі намагаються приховати свою халатність, списавши все на лікарську помилку.


Сестра була абсолютно здоровою, запевняє Вікторія. Про це свідчать результати всіх аналізів та електрокардіограма здана напередодні. До лікарні Людмила звернулася аби видалити родимки.

Вікторія розповідає, що сестра дуже боялась цієї операції, ніби передчуваючи щось недобре.

Того дня в черзі на операцію Людмила Вольвич була першою. Та операція затягувалася, і це дуже насторожувало розповідає сестра померлої.

Після повідомлення про смерть лікарі ПЦМЛ не виходять на контакт з родиною загиблої. На дзвінки від журналістів адміністрація лікарні теж не відповідає.

Вікторія Вольвич подала заяву до поліції з метою встановлення істинної причини смерті.
У померлої залишився дворічний синочок Матвій. Малюк і досі вірить, що його матуся перебуває на лікуванні.

Вікторія Вольвич переконана, що винні у смерті її сестри неодмінно мають понести покарання. Жінка обіцяє довести справу до кінця. Їй вже ніхто не поверне сестру, але, можливо, це зможе попередити інші трагічні випадки через лікарську халатність.

Телеканал ТІМ.

Поширити