Головна » ТІМ-ТБ » Місто Ніжин є лідером в області по залученню міжнародних інвестицій

Місто Ніжин є лідером в області по залученню міжнародних інвестицій


Місто Ніжин є лідером в області по залученню міжнародних інвестицій, наголосив очільник Чернігівщини Вячеслав Чаус. Лише за останній рік було втілено в життя цілу низку важливих соціальних проектів, які значно покращили життя ніжинської громади.


Завдяки співпраці з програмою розвитку ООН та за підтримки уряду Канади в Ніжинському терцентрі відкрили центр соціальної адаптації, куди входить університет третього віку та комп’ютерний клас.

Одним з важливих реалізованих проектів є й мобільна соціальна служба.

А це економія мільйонів з міської казни, наголошує міська влада Ніжина. Бо самотужки без підтримки міжнародних партнерів стільки потужних проектів для покращення життя в громаді навряд чи вдалося б реалізувати у надскладний для країни час.
Очільник Ніжина Олександр Кодола своїм пріоритетним напрямком роботи вважає саме налагодження міжнародних зв’язків.
Міський голова Ніжина особисто бере участь в усіх переговорах з іноземними партнерами та постійно знаходиться у пошуку міст побратимів.

Наразі делегація з Ніжина на чолі з його очільником перебуває з робочим візитом в німецькому місті Вольфсбург. Всі фінансові витрати бере на себе сторона, що приймає. Уже досягнуто домовленостей про співпрацю у різних сферах та про можливість стати містами-побратимами. І це дійсно гідне представлення України на міжнародній арені, зазначає Олександр Кодола.

Телеканал ТІМ.

Поширити